Meteen naar de inhoud

Mijn Verhaal

Hoi, mijn naam is Lilian Bonnema en ik kom oorspronkelijk uit Zwitserland. (Vandaar ook de mooie foto met bergen op de Welkomstpagina).

De liefde heeft mij naar Nederland gebracht. Ik moest een heel mooi land en mijn vaderland verlaten, maar ik heb iets prachtigs voor in de plaats terug gekregen. De Nederlanders zijn open, warme, vriendelijke en soms directe mensen, het was dus makkelijk mij hier snel thuis te kunnen voelen. En natuurlijk ga ik regelmatig familie, vrienden en de bergen opzoeken!

Na 20 jaar een eigen bedrijf te hebben gehad, waarbij ik ook vele vrouwen kon helpen met hun hormoonproblemen, was ik leeg – ik wist niet wat ik nu wilde gaan doen. Mijn zoektocht heeft enkele maanden in beslag genomen. Ik ging wandelen, bidden, lezen en praatte veel met mijn man en vrienden hierover.

Langzaam kwam een passie naar boven: Ik wil mensen helpen om weer energie en plezier en een doel in hun leven te hebben. Ik zag (en zie) zo veel mensen om me heen die ergens vastgelopen zijn, somber zijn, geen energie hebben of gewoon niet meer weten hoe ze verder moeten in hun leven. Hierin ligt een grote taak voor de hele samenleving!

Coachen deed ik eigenlijk al langer, maar ik wilde beter kunnen helpen en had een methode en meer structuur nodig voor mijn coaching. Ik had ook iets nodig waarmee ik kon helpen om het verleden te verwerken en een plek te geven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een christelijke opleiding die ook het verleden heel goed aanpakt. Zo ben ik uitgekomen bij TotalBalance. Met deze Methode heb je iets in handen om het verleden te verwerken en een plek te geven. Daarna kun je weer nadenken over hoe nu verder. Het resultaat is nu mijn coachingspraktijk aan huis waarover ik graag meer vertel op deze website. Met deze mooie methodiek en duidelijke structuur komt alles aan bod wat nodig is om jou te helpen.

Ik wil je graag helpen om weer in balans te komen, je verleden te verwerken en je persoonlijkheid, je talenten en je passies te leren (her)ontdekken. Je hoeft het niet alleen te doen. God heeft ons de opdracht gegeven om er voor elkaar te zijn, elkaar te helpen, het is dus een bijbels principe. Soms kan een goed gesprek met een vriendin helpen, en soms heb je een professional nodig. Ik bied coaching op maat, want jij bent uniek en dus is er niemand die exact hetzelfde nodig zal hebben als jij. 

Wil jij die hulp aannemen zodat je daarna weer meer plezier in je leven kunt ervaren, op de bestemming terecht kunt komen waar God je wil hebben, en doen wat bij je past? Wil jij je niet meer laten leiden door de omstandigheden maar het heft in eigen handen nemen? Meld je dan nu hier aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag meer over wat ik voor je kan betekenen met mijn coaching op maat. 

Ik heb natuurlijk ook andere hobby’s, zoals wandelen, knutselen (met hout, papier, bloemstukjes maken etc.) een goed boek lezen, bezig zijn met Gods woord, organiseren (ja, dat kan echt leuk zijn) en tuineren.

Door het leren verwerken en omgaan met mijn eigen uitdagingen in mijn leven heb ik ook meer gevoel en nood voor de ander gekregen. Ik heb gezien wat het betekend als je weet waar je problemen, je manier van denken of je verwachtingen aan anderen vandaan komen. Als je daarmee dealt, het aanpakt, onder ogen kijken en iets mee doet, kun jij weer de baas worden over deze dingen, in plaats van dat zij het over jou zijn. Er valt zo veel te halen, ik hoop daarom ook velen te kunnen helpen.

Neem de proef op de som, bel of mail me. Dan kun je al je vragen stellen en kijken of dit is wat je zoekt. Of vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.